Wat doen wij

 

Wij staan dag en nacht voor u klaar, na melding van overlijden komen wij direct bij u langs indien u dit wenst.

Wij begeleiden u rustig stap voor stap naar de uitvaartplechtigheid, zodat deze op een respectvolle manier gedaan kan worden. 

 

Eén van ons komt naar u toe om alles te bespreken, u heeft één aanspreekpunt voor, tijdens, en na de uitvaart. 

Dit kunnen wij realistisch maken omdat wij een familiebedrijf zijn en met zijn drieën werken dit is voor u en uw naast ook veel fijner. 

 

Voor het regelen van een uitvaart moet er veel gebeuren, wij drukken de rouwkaarten zelf, en zorgen ervoor dat alles 

in orde wordt gemaakt bij de gemeente met betrekking tot het overlijden. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen indien u dit wenst dat de 

maatschappij waar de overledene verzekerd was op de hoogte wordt gebracht van het overlijden. 

Wij zorgen er graag voor dat u in alle rust afscheid kan nemen van uw dierbare en geen omkijken heeft naar het regelen van de uitvaart, hier zijn wij voor.

 

Het is voor iedereen mogelijk om door ons begeleid te worden, ongeacht waar u ook verzekerd bent. U bent absoluut niet verplicht degene te bellen die 

op de polis staat aangegeven. Vaak bestaat het misverstand dat u de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij.

 

Wij steunen en begeleiden u en uw naaste familie in de moeilijke periode rondom het verlies, graag helpen wij u bij het uitzoeken van de muziek, de kaarten, en de eventuele bloemen. Wanneer u dit allemaal graag rustig zelf wilt doen is dat bij ons geen probleem wij zijn altijd te bereiken voor de eventuele vragen die tijdens

het uitzoeken ineens bij u opkomen. 

Wij zijn er voor u, wij bieden u houvast en helpen u op een betrokken en persoonlijke manier. 

 

Uw zorg is onze zorg, wij vinden dat u na de uitvaartplechtigheid moet kunnen zeggen dat het mooi was zo, en de overledene het zo had gewild.